Op zondag 8 mei organiseerde de VOC voor de derde keer Cannabis Bevrijdingsdag, een gratis toegankelijk publieksevenement in het Amsterdamse Westerpark.

Klik hier voor reportages en filmpjes
.

Klik hier voor fotoreportage deel 1

.

Klik hier voor deel 2 plus tekst van speech Joep Oomen namens de VOC

.

Klik hier voor volledig programma

Dubbel-klik, print en hang op!
Dubbel-klik, print en hang op!

Klik hier voor persbericht (5 mei 2011)

De derde editie wordt de grootste en spectaculairste tot nu toe, met nationale en internationale artiesten en sprekers, een grote hennepmarkt en een Cannabis Filmfestival. Met de kabinetsplannen voor cannabis en coffeeshops is een vrolijk en  massaal tegengeluid nu meer dan ooit nodig.

Kom dus naar het Westerpark op zondag 8 mei en laat je stem horen tegen de wietpas, tegen repressie en betutteling en voor het recht op roes!

Bereikbaarheid
Het Westerpark is prima bereikbaar per bus en tram, halte Van Hallstraat. Vanaf Amsterdam CS tram 10 of bus 21, vanaf Sloterdijk bus 60. Nachtbus 348 rijdt tot laat van het Westerpark naar CS.
Klik hier voor een PDF over de bereikbaarheid, per auto en OV.

Bussen
Vanuit o.a. Maastricht, Rotterdam en Bussum rijden op 8 mei bussen naar het Westerpark. Informeer bij je coffeeshop naar mogelijkheden voor groepsvervoer.Schedule_CBD2011_brochure

Vrijwilligers
Cannabis Bevrijdingsdag draait volledig op vrijwilligers en hulp is altijd welkom. Wil jij je steentje bijdragen stuur dan een mail naar info@voc-nederland.org

Posters en flyers
Coffeeshophouders en andere ondernemers kunnen gratis flyers en posters bestellen. Mail naar info@voc-nederland.org

Hennepmarkt
Cannabis- en hennep gerelateerde organisaties en ondernemers kunnen kosteloos een marktkraam reserveren op de hennepmarkt. Mail voor meer informatie naar info@voc-nederland.org

Vloei
Speciaal voor Cannabis Bevrijdingsdag is een unieke 2-in-1 vloei verschenen. Coffeeshophouders kunnen deze voor 1 euro per stuk bestellen. De helft van elke euro gaat naar de VOC. Klik hier voor meer info. De vloei is op 8 mei te koop in de VOC-stand. Nu al een collector’s item!

Ontwerp van de Cannabis Bevrijdingsdag 2011 lange vloei
Ontwerp van de Cannabis Bevrijdingsdag 2011 lange vloei

Comments (2)

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*