Kijktip: losse, hoge kwaliteit interviews CannaStemBus

depla greetje bos cannastembus interview

Wie de stichting VOC op de voet volgt, zal mee hebben gekregen dat we voor de verkiezingen van maart 2021 de verkiezingscampagne ‘Geef de Plant Jouw Stem‘ op touw hebben gezet. Onderdeel daarvan was de door het land reizende CannaStemBus tour. Via een livestream kon iedereen mee kijken en mee luisteren. De opvallende microbus had een ingebouwde podcast studio en er reed regelmatig een cameraploeg mee om interviews en reportages te maken.

De bus was voorzien van WiFi en ruime hoeveelheden verkiezingsposters, tipjes, VOC bidbooks en exemplaren van De Nationale Cannabis Krant. VOC voorzitter Derrick Bergman hield in elf dagen honderd interviews met 95 politici, coffeeshopondernemers, kwekers, activisten, consumenten, ervaringsdeskundigen en wetenschappers over cannabis.

Voor het kijkgemak en ter bevordering van de kwaliteit, presenteren we naast het professioneel gedraaide interview met de Bredase burgemeester Paul Depla (PVDA) en wethouder Greetje Bos (VVD), ook de andere interviews als losse YouTube video’s, zonder de geluidsonderbrekingen van de livestream.

De interviews met Han van der Maas, hoogleraar psychologie aan de UvA, en Henk de Vries staan inmiddels op ons YouTube kanaal. De komende weken volgen nog meer ‘losgeknipte’ interviews. Abonneer je op ons YouTube kanaal om op de hoogte te blijven. De drie eerder genoemde interviews staan ook hieronder, met als bonus het dubbelinterview met Doede de Jong en John Meijers, gedraaid in het Friese Appelscha.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*