Eerste Gouden Ticket in De Nationale Cannabis Krant gevonden

Gouden Ticket De Nationale Cannabis Krant

Het eerste Gouden Ticket in De Nationale Cannabis Krant van de in totaal 7 stuks is gisteren gevonden in Rotterdam!

In zeven van de 100.000 exemplaren van De Nationale Cannabis Krant zit een Gouden Ticket gevouwen. De gelukkige vinders staat een onvergetelijk cannabis dag in Amsterdam te wachten.

Tot op heden was er nog geen Gouden Ticket gevonden, maar gisteren dook op Facebook dan toch de eerste gelukkige vinder op.

De gelukkige vinder Luke Metzelaer (ook wel bekend als Luke Legalize) was juist bezig met het bezorgen van een krant, toen bleek dat er een Gouden Ticket in de krant zat. Nou bleek die persoon het ticket niet te willen hebben en zo kwam het alsnog bij Luke terecht.

Heb jij ook een Gouden Ticket gevonden? Laat het ons weten! Contactinformatie staat op het ticket zelf.

CannaStemBus rijdt t/m 17 maart door het land

Ondertussen rijden we met de CannaStemBus nog altijd vrolijk door het land. Op het moment van publiceren zijn we in Apeldoorn, met nog Zwolle en Leeuwarden op het programma.

Op de website www.cannastembus.nl is een livestream te volgen (ook via ons YouTube kanaal) en kan je ook de livestream van eerdere dagen te bekijken of check de andere pagina voor kortere videos zoals compilaties, tot grappige video’s en interviews

Verder, lees natuurlijk De Nationale Cannabis Krant, check de Cannabis Kieswijzer, doe de Cannabis Stemwijzer en volg de CannaStemBus (ook op Twitter @CannaStemBus voor actuele updates).

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*