Kom 7 augustus naar Leeuwarden voor ontnemingszaak Doede de Jong

Het VOC roept alle cannabisliefhebbers op om dinsdag 7 augustus naar Leeuwarden te komen voor de ontnemingszaak tegen biologisch wietkweker en VOC’er Doede de Jong.

Doede tijdens het hoger beroep, Leeuwarden, 15 oktober 2015 (Foto: Thijs Roes)

Doede werd eerder op 29 oktober 2015 schuldig verklaard zonder strafoplegging, maar wat rest is de ontnemingsvordering van €233.282,60 die aanstaande dinsdag 7 augustus om 9.00 word behandeld te Gerechtsof van Leeuwarden.

Dit bedrag is gebaseerd op schattingen, aannames en extrapolaties, die geen enkel recht doen aan de werkelijkheid. Als de vordering definitief wordt raken Doede en zijn vrouw Kicky de boerderij kwijt waar ze al 45 jaar wonen en hun drie kinderen hebben opgevoed.

Het VOC roept daarom zijn achterban op om dinsdag 7 augustus, 9.00 (LET OP: VROEG, WEES OP TIJD!) naar het Gerechtshof van Leeuwarden te komen, Wilhelminaplein 1, 8911 BS, Leeuwarden.

Meer weten over Doede? Lees je in door een van de onderstaande links te bekijken en de reportage van Cannabis News Network onderaan deze pagina van het Hoger Beroep.

Comments (2)

 • Bennie 07/08/2018 at 1:36 pm Reply

  Waar waren alle cannabis gebruikers vanmorgen? Diep triest dat er zo weinig mensen bereid zijn Doede te ondersteunen!
  Schande!

 • Hathor 08/08/2018 at 9:21 am Reply

  Laat het De Victory van Leeuwarden worden. De grote cultuurverandering in de cultuurhoofdstad van dit jaar. De rechters kunnen niet langer hun geweten sussen met vals recht. Als de politici zulke achterlijke wetten maken wordt het tijd nu vanuit de wetenschap te handelen. Natuurlijk niet altijd, want velen zijn onder het WODC hoeren geworden, die hun eer verkopen voor de volgende opdracht. Gebruik geen wetten die gebaseerd zijn op onderbuiksprookjes, technocratisch regeren (zie Karel van Wolferen) en geloof in onzichtbare goden en dat alles aan de hand van onze VNOregering – de partij waar je niet op kunt stemmen – en de grote lobbies van alcohol en pharma.
  Recentelijk is er een actueel plaatje geleverd met links een rode kolom die aangeeft wat de wetenschap indeelt als “Levels of Harm” en rechts een rode balk van de hutspot van onwetenschappelijk handelen, genaamd “Levels of Control”. Zoek op https://nl.pinterest.com/pin/396176098464019807/.
  Verstandige mensen kunnen alleen maar praten vanuit de linker kolom.
  Het is zoals Doede zegt: niet de plant is het probleem maar de wetten.
  Dus de rechters verklaren zichzelf domme gekkies (of VNOverslaafden)of ze spreken rechtvaardig recht.
  En er staat nog zo’n rechtzaak in leeuwarden op de rol.
  The Victory of Leeuwarden.

  O, ja, wie pakt de speekseltest nu eens aan? Of is elke wetenschapper zo’n hoer.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.*