Adviescommissie wietexperiment raadpleegt ervaringsdeskundigen

  • SHARE:
  • Tweet this

March 27th, 2018 | 16:53
Door webmaster

De adviescommissie die de experimenten met gereguleerde cannabisteelt begeleidt organiseert op 9 mei een rondetafelgesprek met diverse ervaringsdeskundigen uit de cannabiswereld. 

VOC voorzitter Derrick Bergman, Toronto, maart 2018 (Foto: VOC)

Tot de genodigden voor het rondetafelgesprek behoren o.a. VOC voorzitter Derrick Bergman, Hans Baerveldt, Cannabis Connect, Dimitri Breeuwer (stichting CannaWijzer) en John en Ines Meijers (Stichting JoinUs). In de uitnodiging schrijven de secretarissen van de commissie:

“De adviescommissie ‘experiment gesloten coffeeshopketen’ nodigt u graag uit voor een rondetafelgesprek. In dit gesprek zal de adviescommissie diverse personen horen. De input die wordt verkregen uit de diverse rondetafelgesprekken wordt betrokken bij het komen tot een advies over de inrichting van het experiment en de bijbehorende voorwaarden.”

Per organisatie mag één persoon worden afgevaardigd. Het rondetafelgesprek vindt plaats op een locatie nabij Utrecht CS op 9 mei, van 13.00 tot 14.30 uur.

Zie ook ‘Column – Wietexperimenten en (verboden rookruimtes‘, column van VOC voorzitter Derrick Bergman op CNNBS (28 februari 2018)

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.