Nieuw: cannabis ‘energie-label’ voor de zwevende kiezer

Met niet minder dan 28 verschillende partijen op het stembiljet van de Tweede Kamerverkiezingen is het voor veel mensen lastig om door de bomen het bos te zien. Daarom heeft het VOC een “energie-label” ontwikkeld met de vijftien partijen die de grootste kans maken om de Tweede Kamer te bereiken: wat willen zij met cannabis?

Het cannabis energie-label wordt vanaf vandaag verspreid via social media en diverse websites over cannabis. De rangschikking is gebaseerd op de partijprogramma’s, toelichtingen uit de Stemwijzer en het Kieskompas en uitspraken bij debatten in de Tweede Kamer. Uitgebreide informatie over de standpunten van de partijen is zoals altijd te vinden op Cannabis-Kieswijzer.nl. Dus: help mee en verspreid het label via social media of door bijvoorbeeld een printje op te hangen in je favoriete coffeeshop. En vergeet natuurlijk niet te gaan stemmen op 15 maart!

Klik hier voor PDF versie

Comments (2)

  • Johan 05/03/2017 at 1:06 pm Reply

    opmerkelijk dat de meest drugsvriendelijke partij, de Libertarische Partij, niet genoemd wordt, die willen tenslotte alle drugs legaliseren

  • webmaster 06/03/2017 at 4:35 pm Reply

    @Johan:
    Het gaat om de 15 partijen die de grootste kans maken om in de Tweede Kamer te komen na 15 maart. Alle 28 partijen pasten er niet op. Maar op de http://www.cannabis-kieswijzer.nl staan wel alle partijen, inclusief de Libertarische Partij. Zie: https://cannabis-kieswijzer.nl/verkiezingen-2017/305-lp.html

Leave Your Comment

Your email address will not be published.*