VOC op Reggae Sundance festival: Thuisteelt vrij, achterdeur open!

Voor de tweede keer had het VOC een kraam op de markt van het grootste en oudste openlucht reggae festival van Nederland, Reggae Sundance, nabij Eindhoven.

© Gonzo media
© Gonzo media

Na de finaal in het water gevallen editie 2014 laste organisatie Panic Productions een pauze van een jaar in, om dit jaar terug te komen met een ‘Back to Roots’ editie. De nieuwe locatie, Landgoed Landsard, vlakbij Eindhoven airport, bleek een schot in de roos: compact, overzichtelijk en mét meer en strand. En, ook niet onbelangrijk: de beveiliging ging met cannabis om, zoals dat hoort op een reggae festival. Een tevreden roker / rasta is immers geen onruststoker.

De VOC kraam trok de hele dag veel geïnteresseerden en was een trefpunt voor Cannabis Bevrijdingsdag vrijwilligers, waarvan een deel ook op Reggae Sundance de handen uit de mouwen steekt. De banner met de slogan van Cannabis Bevrijdingsdag 2016, Thuisteelt vrij, achterdeur open!, sierde over de volle lengte de VOC kraam en een deel van de kraam van Justice for Johan.

Reggae Lake Festival Amsterdam: zondag 27 augustus
De organisatie van het nieuwe Reggae Lake Festival in Amsterdam heeft het VOC uitgenodigd; op 27 augustus zijn we de hele dag met een kraam te vinden in het Gaasperpark in Zuidoost, waar het festival vanaf 13.00 uur plaatsvindt.

© Gonzo media
© Gonzo media
RSD2016_foto_db_01_0351-SMALL
© Gonzo media

© Gonzo media
© Gonzo media
© Gonzo media
© Gonzo media
© Gonzo media
© Gonzo media

RSD2016_foto_db_02_0262-SMALL

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*