Oproep: vul de (anonieme) enquête Grass Poll in

Op Cannabis Bevrijdingsdag 2016 werd de Grass Poll gelanceerd, een professioneel opgezette online enquête voor cannabisconsumenten. De stichting VOC ondersteunt dit initiatief van harte en roept iedereen op de Grass Poll in te vullen. 

Klik hier om meteen naar de Grass Poll enquête te gaanGrass_Poll_logo_PNG.png

Doel van Grass Poll is de consument betrekken bij de discussie over de toekomst van het Nederlandse cannabisbeleid. Op de Grass Poll website schrijven de initiatiefnemers:

‘De dagen van het Nederlandse gedoogbeleid voor hasj en wiet lijken geteld. Een leger ambtenaren, politici en bestuurders denkt al maanden na over een nieuw systeem van wietproductie en handel. Het oude systeem met coffeeshops gaat daarbij mogelijk op de schop.

Grass_Poll_figuur-cropped
www.grasspoll.nl

Coffeeshops dicht of open, een totaalverbod op wiet, staatswinkelwiet, social clubs, wietapotheken… Er liggen allerlei plannen op tafel. Maar niemand die vraagt wat blowers en andere cannabisconsumenten ervan vinden.

Grass Poll gaat dat veranderen en vindt het hoog tijd om de stem van de consument te betrekken in de discussie over de toekomst van hasj en wiet in Nederland.

Grass Poll geeft cannabisconsumenten een stem met een grote landelijke enquête, ontwikkeld door de cannabissector samen met organisaties die zich inzetten voor cannabisconsumenten zoals WeSmoke, VOC-Nederland, Suver Nuver, Mediwiet en PGMCG.

Als 10.000 cannabisliefhebbers de enquête invullen ontstaat er een goed beeld van de wensen van de Nederlandse cannabisconsumenten. Grass Poll gaat er met een publiekscampagne voor zorgen dat politiek Den Haag de stem van de cannabisconsument hoort. Gelegenheidsroker, verstokte blower, medicinale verdamper, ieders mening telt. Laat daarom via Grass Poll weten hoe jij erover denkt. Dat kan geheel anoniem.’

Campagne
Om de enquête te promoten is er een ‘Deel & Win’ actie: wie Grass Poll op social media deelt met de hashtag #grasspoll maakt kans op een Grass Poll T-shirt ‘of een leuke verrassing’. Coffeeshops die het initiatief willen ondersteunen kunnen terecht op een Facebook community pagina. Iedereen die wil helpen kan mailen naar handjes@grasspoll.nl.

Comment (1)

  • Catharina Brouwer 17/09/2016 at 9:07 pm Reply

    Legaliseren is de beste oplossing!

Leave Your Comment

Your email address will not be published.*