Zeven videoreportages over Cannabis Bevrijdingsdag 2015

De zevende editie van Cannabis Bevrijdingsdag, afgelopen zondag 14 juni, was ondanks de afwezigheid van de zon, de drukste ooit. Verspreid over de dag bezochten zo’n acht tot tienduizend mensen het Flevopark. De foto’s zie je binnenkort op de VOC website, op deze pagina zeven vette video’s. 

 
Namens het bestuur van de stichting VOC en het productieteam van Cannabis Bevrijdingsdag:
heel veel dank aan alle vrijwilligers, onze hoofdsponsor Dutch Passion, onze partners Soft Secrets / Discover, PCN, Sensi Seeds, Azarius, Paradise Seeds en Canna, alle kraamhouders, cateraars, artiesten, Dj’s, sprekers, Covenant Sound System en last but not least: alle bezoekers van Cannabis Bevrijdingsdag 2015!

 01 Cannabis Liberation Day by GROW! Magazin

02 Cannabis Liberation Day by Smokers Guide

03 Cannabis Bevrijdingsdag 2015 by Peter Eijking

04: Medical Cannabis Bike Tour & backstage area by Remco

05: Cannabis Bevrijdingsdag 2015 by JohnDopeTV

06: Rupelsoldaten by Bart Lenaerts

07: Natty: Coloured Souls by John Dope TV

Foto’s en meer video’s binnenkort op de VOC site!

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*