Spread the word: afhaalpunten posters en flyers Cannabis Bevrijdingsdag 2015

Op zondag 14 juni organiseert de stichting VOC voor de zevende keer Cannabis Bevrijdingsdag, het gratis festival dat is uitgegroeid tot het grootste cannabis en hennep evenement van Nederland. Wil je helpen met het verspreiden en plakken van flyers en posters, dan kun je terecht bij 15 afhaalpunten door het hele land.

Mail voor gratis posters en flyers naar info@voc-nederland.org
Bij Cannabis College zijn ook Engelse posters verkrijgbaar ENGLISH VERSION AVAILABLE AT CANNABIS COLLEGE

Cannabis Bevrijdingsdag draait volledig op vrijwilligers en dat geldt ook voor de distributie van het drukwerk. Wil je daarbij helpen, dan kun je bij de onderstaande adressen flyers en posters afhalen. Het is handig als je ons laat weten welke coffeeshops of andere plekken je hebt gedaan met een mail naar info@voc-nederland.org, maar verplicht is dat natuurlijk niet.

Win een VIP kaart!
De vrijwilligers die de meeste posters plakken en fotograferen belonen we met een gratis kaart voor de VIP Lounge backstage. Je kunt foto’s van posters tweeten naar @cannabisdayams, plaatsen op onze Facebookpagina of mailen naar info@voc-nederland.org.

Vanaf 14 mei hebben we vooral mensen nodig die in Amsterdam willen helpen met het plakken van posters buiten, op toegestane plakplaatsen. Mail ons als je hiervoor beschikbaar bent. Veel dank aan de deelnemende ondernemers en iedereen die ons helpt de boodschap te verspreiden!

Afhaalpunten flyers en posters Cannabis Bevrijdingsdag 2015:

De A1 poster voor buiten!
De A1 poster voor buiten!

AMSTERDAM:
Cannabis College, OZ Achterburgwal 124
Paradise Seeds, Gravenstraat 12
BREDA:
De Baron, Boschstraat 127
DEN BOSCH:
Meetpoint, Hinthamerstraat 104
DEN HAAG:
Happy Smile, Calandkade 3
EINDHOVEN:
VOC, Lodewijk Napoleonplein 14
GRONINGEN:
Metamorphose, Oude Boteringestraat 53
HAARLEM:
Willy Wortel Sinsemilla, Houtplein 16
LEIDEN:
Mail ons voor afhaalpunt
LEEUWARDEN:
De Os, Korfmakersstraat 2
NIJMEGEN:
Kronkel, Vlaamsegas 26-36
Plantarium, Gerard Noodtstraat 50
ROTTERDAM:
1-2-3, Slaghekstraat 77b (Zuid)
TILBURG:
Toermalijn, Besterdring 187
UTRECHT:
‘t Grasje, Obrechtstraat 1

NB: PLAK ALLEEN OP TOEGESTANE EN/OF VRIJE PLAKPLAATSEN! 

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*