Zondag 15 maart Tour de Achterdeur Amsterdam – Den Haag: komt allen!

Zondag 15 maart kleurt Den Haag groen; om aandacht te vragen voor regulering van cannabis en een beter cannabisbeleid fietsen de renners van de Tour de Achterdeur 75 kilometer van Hoofdstad naar Hofstad. De feestelijke aankomst en prijsuitreiking vinden rond 15.00 uur plaats op het Spuiplein in Den Haag. Komt allen!

www.tourdeachterdeur.nl

De Tour de Achterdeur is een initiatief van een aantal organisaties die zich inzetten voor fatsoenlijk cannabis- en coffeeshopbeleid, waaronder de Stichting Drugsbeleid, cannabisconsumentenbond WeSmoke, de stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod (VOC), de stichting Cannabis Kieswijzer en het Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN).

Cannabis Kieswijzer
Met deze ‘verkiezingsrit’ willen de samenwerkende organisaties het publiek -en zeker de honderdduizenden cannabisgenieters in ons land- stimuleren om cannabisvriendelijk te gaan stemmen bij de Provinciale Statenverkiezingen op woensdag 18 maart. Op de website www.cannabis-kieswijzer.nl is eenvoudig na te gaan welke partijen het predicaat cannabisvriendelijk verdienen.

www.tourdeachterdeur.nl
www.tourdeachterdeur.nl

De afgelopen weken hebben zich veel nieuwe renners bij de Tour de Achterdeur aangesloten, uit alle delen van het land. Zij starten zondag om 11.00 uur vanaf de achterzijde van het Centraal Station in Amsterdam en fietsen vervolgens 75 kilometer, via Zandvoort en Haarlem naar Den Haag.

Finish
Vanaf 15.00 uur worden de renners verwacht aan de finish op het Spuiplein, waar een feestelijke prijsuitreiking plaats zal vinden. De karavaan gaat daarna richting het Binnenhof voor een fotomoment.

Bijeenkomst Dudok
Aansluitend is er vanaf 16.30 uur een bijeenkomst in café-brasserie Dudok, tegenover het Tweede Kamergebouw (Hofweg 1). Hier presenteren de samenwerkende organisaties zich, er is een hapje en een drankje en live muziek van de Friese band Jah Rootz. De pers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Meer informatie: www.tourdeachterdeur.nl

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*