14 januari: demonstratie cannabis testen en debat in Cannabis College

Op 14 januari presenteert het VOC is samenwerking met het Cannabis College Amsterdam een avondprogramma over het testen van cannabis. Randall Kruepp, oprichter van het Amerikaanse bedrijf Sage Analytics, presenteert en demonstreert ‘The Luminary Profiler‘, er zijn bijdragen van o.a. Hester Kooistra en een afsluitende discussie over de verschillende testmethoden en het 15% thc maximum dat het kabinet wil invoeren. Aanvang 19.30 uur, toegang gratis.

Cannabis_College_logo
Oudezijds Achterburgwal 124, Amsterdam

Mede dankzij de legalisering van cannabis in verschillende Amerikaanse staten gaan de ontwikkelingen op het gebied van het testen van cannabis op werkzame stoffen, schimmels en andere verontreiniging de laatste jaren snel. Amerikaanse bedrijven als Steep Hill Labs en Sage Analytics bieden apparatuur aan waarmee cannabis -naar eigen zeggen- door iedereen zeer snel en accuraat getest kan worden.

Op woensdag 14 januari presenteert en demonstreert Randall Kruepp, oprichter van Sage Analytics, de onlangs verschenen ‘Luminary Profiler‘. In de press kit wordt het apparaat omschreven als: ‘a desktop cannabis potency measurement device that enables cost-effective, real-time potency and freshness testing by nearly every business in the cannabis eco-system. Benefits include instant, accurate and affordable measurements of THC, CBD and CBN that can now be tested and read on-site by any operator, at any time during production.

Lees deze VOC brochure bij PUBLICATIES
Lees deze VOC brochure bij PUBLICATIES

Na de demonstratie is er ruimte voor vragen en een korte presentatie van Hester Kooistra, humanistiek onderzoeker en cannabis expert. Hierna is er een open discussie over de verschillende testmethoden en over het kabinetsvoornemen om een 15% thc maximum voor cannabis in te voeren.

Klik hier voor hoge resolutie pdf poster voor dit evenement.

Dank voor de verspreiding en tot ziens in de College!

Datum: Woensdag 14 januari
Locatie: Cannabis College, OZ Achterburgwal 124, Amsterdam
Aanvang: 19:30 uur
Toegang: Gratis
Voertaal: Engels

Het VOC heeft uw steun nodig:
klik hier en help mee!

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*