Nieuwjaarswens VOC bestuur

Het bestuur van de stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod wenst alle donateurs, sympathisanten en vrijwilligers van het VOC een gezond, gelukkig en groen 2015!

Henk Poncin, Cannabis Bevrijdingsdag 2014, Flevopark Amsterdam (© Gonzo media)
Henk Poncin, Cannabis Bevrijdingsdag 2014, Flevopark Amsterdam (© Gonzo media)

2014 was -opnieuw- een turbulent jaar in de cannabiswereld. In het buitenland volgde de ene na de andere doorbraak op het pad naar legalisering van cannabis. Hoe anders is de situatie in eigen land, waar de Hollandse Hennepoorlog nog verder werd opgevoerd en de landelijke overheid zich doof houdt voor de lokale roep om verandering.

2015 wordt een cruciaal jaar voor het cannabisbeleid. Op 1 maart wordt de ‘growshopwet’ van kracht, een nieuwe staaltje wanhopige symboolpolitiek. De procedures van ‘ideale wiettelers’ John en Ines en VOC’er Doede de Jong kunnen tot een juridische doorbraak leiden. Ook de Joint Regulation gemeenten en de eerste Cannabis Social Clubs kunnen een doorbraak forceren.

Het VOC wil alle donateurs, sympathisanten en vrijwilligers danken voor hun steun in het afgelopen jaar. Wij hopen dat jullie ook in 2015 bij willen dragen aan de strijd voor fatsoenlijk cannabisbeleid en tegen betutteling en repressie. Wil je doneren, doe dat dan direct via de VOC rekening, dan hoeven we geen commissie te betalen:

Stichting VOC, Eindhoven
IBAN: NL29ABNA0429817126
BIC: ABNANL2A

Een gezond, gelukkig en groen nieuw jaar gewenst,

Bestuur stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod

Henk Poncin, erevoorzitter
Myranda Bruin, penningmeester
Derrick Bergman, secretaris & woordvoerder

Comment (1)

  • Denis Beaumesnil 03/01/2015 at 11:13 am Reply

    Bonne année 2015. Mille folies Ganjamour a la une !!!!!!!!!!

Leave Your Comment

Your email address will not be published.*