Crewfeestje Cannabis Bevrijdingsdag + oogstfeest Canna Embassy

  • SHARE:
  • Tweet this

November 3rd, 2014 | 14:03
Door webmaster

Een bijzonder feestje in Den Haag gisteren: op uitnodiging van Darpan van Kuik combineerden we het traditionele feestje voor de vrijwilligers van Cannabis Bevrijdingsdag met het jaarlijkse oogstfeest van de Canna Embassy. Dubbel chill…

© Gonzo media

© Gonzo media

Het was lekker druk in Live 330, de sfeervolle kelderzaal van coffeeshop Cremers in Den Haag. Op het programma stonden een high tea, uitstekende Dj’s, de Verdamper, een gevarieerd buffet, een fijne live band en een vrolijke loterij.

Al met al een zeer geslaagd feestje. Dank aan gastheer Darpan, Live 330 en iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt. En voor de agenda: de zevende editie van Cannabis Bevrijdingsdag vindt plaats op zondag 14 juni 2015!

Een deel van de Brabo-ploeg onderweg naar Live 330 (© Gonzo media)

Een deel van de Brabo-ploeg onderweg naar Live 330 (© Gonzo media)

Gastheer Darpan aan het woord (© Gonzo media)

Gastheer Darpan aan het woord (© Gonzo media)

Crew-party_CBD_2-11-2014-Live_330_Den_Haag_0493

Hans van de Verdamper in actie (© Gonzo media)

Crew-party_CBD_2-11-2014-Live_330_Den_Haag_0505

Munchies..! (© Gonzo media)

© Gonzo media

The Assorted Travellers (© Gonzo media)

Darpan draait een jointje (© Gonzo media)

Darpan draait een jointje (© Gonzo media)

De loterij... (© Gonzo media)

De loterij... (© Gonzo media)

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.