Doe mee aan de actie 5 euro voor 5 jaar VOC!

Vandaag, woensdag 15 januari, bestaat het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod precies vijf jaar. We vragen vandaag iedereen die af wil van het zinloze verbod op cannabis om een donatie van vijf euro, ter ondersteuning van onze activiteiten. €5 voor 5 jaar VOC!

VOC_elongated_poster_small

Het VOC is een onafhankelijke, niet-commerciële stichting. Wij ontvangen geen subsidies van overheden of contributie van leden. Daarom is de steun van individuele sympathisanten en groene ondernemers onmisbaar.

Doneren aan het VOC kan op 3 manieren:

1. Via een overschrijving op ABN/AMRO 0429817126 t.n.v. VOC Nederland in Eindhoven.

2. Via Geef.nl, acht betaalwijzen waaronder iDeal, desgewenst anoniem. Klik hier.

3. Met een sms naar 0900-4357667 code: 5245 (€1,30 per sms).

Waarom het VOC ondersteunen?

>Sinds 2009 zet het VOC zich in voor rechtvaardig en rationeel cannabisbeleid en tégen betutteling, symboolpolitiek en repressie.

>Het VOC organiseert het Cannabis Tribunaal in Den Haag en Cannabis Bevrijdingsdag in Amsterdam, het grootste cannabis evenement in Nederland.

>De VOC lobbywerkgroep heeft directe contacten met lokale en Haagse politici. Daarnaast voorzien we journalisten en studenten doorlopend van betrouwbare informatie over cannabis.

>De VOC website bevat meer dan 500 originele artikelen, goed voor ruim twee miljoen pageviews. Onder onze volgers op Twitter (@vocnederland) bevinden zich politici, burgemeesters en toonaangevende journalisten en deskundigen.

>Door kwaliteit en consistentie is het VOC een gerespecteerde gesprekspartner geworden voor politici, media, ondernemers, consumenten en organisaties.Steun het VOC en klik op HELP MEE bovenaan deze pagina

>Het VOC is een niet-commerciële stichting die vrijwel volledig draait op de inzet van onbetaalde vrijwilligers. Al onze evenementen en publicaties zijn gratis om maximaal bereik te garanderen.

>Onze cannabiscultuur staat nog steeds onder zware politieke druk. Een stevige en positieve stem in Den Haag en in het publieke debat blijven van levensbelang.

Doe het vandaag: doneer €5 voor 5 jaar VOC!

Alvast hartelijk bedankt, in naam van alle VOC’ers,

Henk Poncin
(voorzitter)
Derrick Bergman
(secretaris & woordvoerder)
Myranda Bruin
(penningmeester)

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*