Nieuw: online cannabis magazine Rolling Stoned voor Nederland en Vlaanderen

Sinds een half uurtje online: Rolling Stoned, een gloednieuw online cannabis magazine voor Nederland en Vlaanderen. Hoofdredacteur is een oude rot in het vak: Joop Mestrom, de eerste hoofdredacteur van Highlife Magazine (en de laatste van maandblad EssensiE).

Bron: persbericht Rolling Stoned

Nederlands eerste online cannabis magazine staat live!

Vanaf vandaag hebben eindelijk ook Nederland en Vlaanderen een volwaardig online magazine voor iedereen die cannabis minded is!

Beeld: Rolling Stoned
Beeld: Rolling Stoned

RollingStoned.nl serveert elke dag een unieke mix van cannabisnieuws, stoners & growers lifestyle, humor en vooral heel veel deskundige kweekinformatie. Maandenlang hebben de oprichters gebrainstormd en gezocht naar de beste medewerkers. RollingStoned is een idee en onderneming van Joop Mestrom en Sanne van Schie, geen onbekenden in de cannabiswereld. Eerstgenoemde was begin jaren ’90 de eerste hoofdredacteur van Highlife en begin jaren ’10 de laatste hoofdredacteur van EssensiE. Daar werkte hij samen met art director/vormgever Sanne. Na het overlijden van hun tijdschrift in juni 2012 gingen zij broeden op een eigentijds vervolg. Dat het een online magazine moest worden stond vast; de consument bevindt zich anno 2014 ook steeds meer op laptop, smartphone en tablet. RollingStoned.nl is 24/7 en overal te zien!

Topkwekers
Het groene hart van RollingStoned is de kolom in het midden van de website, met alles wat de <5 planten hobbykweker maar wil weten over zijn favoriete plant. Een keur aan nationale en internationale marihuana-experts werkt eraan mee.

Beeld: Rolling Stoned
Beeld: Rolling Stoned

De man die eigenhandig – oké, met wat Nederlandse steun – de Skunk groot maakte in Engeland bijvoorbeeld: Mel Thomas. Uiteindelijk gepakt met een partij wiet ter waarde van 2.8 miljoen pond, waarvoor hij 5 jaar mocht brommen. Vanaf dat moment werd hij een van de bekendste activisten en kweekgoeroes, schrijver van de bestseller ‘Cannabis Cultivation’. En wat te denken van de Canadees Matt Mernagh, nog zo’n onvermoeibare strijder voor een vrije (wiet)wereld? Zat ook in de bak en heeft eveneens een topboek op zijn naam staan: ‘Marijuana Smokers Guidebook’. Uit Oostenrijk komt Bio Bertje, nooit te beroerd om een nieuwe strain of kweekproduct te testen. Van eigen bodem verder The Kweker en Weckels Wondere Wereld. De laatste drie schreven eerder ook voor EssensiE. Uit Engeland tenslotte nog Jeff Ditchfield, die o.a. les geeft over medicinale cannabis aan een universiteit, boeken publiceert en mede-eigenaar was van de eerste coffeeshop in Wales: The Beggars Belief. Kortom, een superselectie met absolute eredivisiekwekers!

VOC-woordvoerder Derrick Bergman is één van de columnisten van Rolling Stoned
VOC-woordvoerder Derrick Bergman is één van de columnisten van Rolling Stoned

Nieuws, columns en lifestyle
Natuurlijk houdt RollingStoned.nl je ook op de hoogte van al het interessante cannabisnieuws uit binnen- en buitenland. Dus alles over achterdeurpolitiek, wetgeving, War on Drugs, medicinale wiet, cannabis als voedsel en bekende wereldburgers met joint. Spraakmakende of gewoon grappige columnisten als BongZilla, ’t Modmeisje, Derrick Bergman van het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod en de Marokkaanse rapper Sjaak geven je broodnodige food for the mind. De Amsterdams advocaat mr. Maurice Veldman – bekend van zijn werk voor de cannabisbranche – deelt elke week zijn juridische expertise. Muziek, films, gadgets en wetenschap met dr. Von Steijn complementeren de smakelijke mix op ‘s lands 1e online cannabis magazine.

Missie van RollingStoned.nl
RollingStoned.nl streeft ernaar alle Nederlanders en Vlamingen te bereiken, die gezegend zijn met een cannabishart én met een geestverruimende, b(l)oeiende, ondubbelzinnige geest. Hen te informeren, amuseren en liefst ook te activeren. Want het is van groot belang dat de wondere wereld van wiet en hasj volledig genormaliseerd wordt. Dus niet straffen en criminaliseren zoals minister Opstelten & Co zo graag doen. Maar wel snel reguleren en uiteindelijk helemaal vrijgeven! En als ze dat godbetert in Uruguay al kunnen…

www.rollingstoned.nl   ***   twitter.com/@rolstoned  ***   facebook.com/rollingstoned.nl

Comments (2)

  • ronnie 01/07/2017 at 12:32 pm Reply

    is het mogelijk om een abonnement op uw magazine te kopen?

  • webmaster 03/07/2017 at 8:06 am Reply

    Hallo Ronnie,

    Rollingstoned.nl, sinds kort CNNBS.nl, is een gratis website. Zie: https://www.cnnbs.nl/

Leave Your Comment

Your email address will not be published.*