Too High To Fail: VOC en Mambo Social Club presenteren Europese tour Doug Fine

Het VOC en Mambo Social Club presenteren in november de eerste Europese tournee van bestseller auteur Doug Fine, over zijn baanbrekende laatste boek ‘Too High To Fail: Cannabis and the New Green Economic Revolution‘. Op 16 november doet de tour Groningen aan en op 22 november Amsterdam. Toegang is gratis.

In november 2012 verscheen ‘Too High To Fail: Cannabis and the New Green Economic Revolution’, de opvolger van Doug Fine’s bestseller ‘Farewell, My Subaru’. Voor zijn derde boek verhuisde Doug voor een jaar naar Mendocino County, Californië om de bloeiende cannabisindustrie van binnenuit te portretteren. Het resultaat is een fascinerend, humoristisch en visionair boek over cannabis en de duizelingwekkende mogelijkheden van de plant.
Doug komt op zijn gekende grappige manier vertellen hoe het tijdperk van de Drug Peace er uitziet in de Verenigde Staten. Hij doet dit aan de hand van een talk en een slideshow. Doug tourde eerder dit jaar langs een aantal Amerikaanse universiteiten met deze lezing, deze tour was een groot succes.
De Europese tournee voert Fine langs zes landen en begint op 9 november op Cannafest in Praag, de grootste cannabisbeurs van Europa.

Zie www.dougfine.com/too-high-to-fail/

Fine werkte als  journalist op vijf continenten, voor o.a. Wired, Salon en The Washington Post. ‘Too High To Fail‘ verscheen in november 2012, als opvolger van zijn bestseller ‘Farewell, My Subaru‘. Voor zijn derde boek verhuisde hij naar Mendocino County, Californië om de bloeiende legale cannabisindustrie van binnenuit te portretteren.

Het resultaat is een fascinerend, grappig en visionair boek over cannabis en de duizelingwekkende mogelijkheden van de plant.

In zijn presentatie laat Fine zien hoe het tijdperk van de drugsvrede er in de VS uit ziet. Dat doet hij aan de hand van foto’s, zijn research en ervaringen in Mendocino County én met veel humor.

Eerder dit jaar tourde hij met groot succes langs een aantal Amerikaanse universiteiten met deze lezing. De Europese tour voert langs vijf landen en begint op 9 november op Cannafest Praag, Europa’s grootste cannabisbeurs.

Doug Fine met baby geit op zijn Funky Butte ranch in New Mexico
Doug Fine met baby geit op zijn Funky Butte ranch in New Mexico

In Nederland staan twee openbare evenementen op het programma: zaterdag 16 november in EMG Faktors in Groningen en vrijdag 22 november in het Cannabis College in Amsterdam. Aanvang 20.00 uur.

De toegang is gratis, maar we vragen iedereen een vrijwillige donatie om de kosten te dekken.

Too High To Fail European Tour 2013:

9-10 november: Cannafest Praag, Tsjechië
11 november: Mambo Social Club Hasselt, België
13 november: South Bank University Londen, Engeland
14 november: National University Galway, Ierland
16 november: EMG Faktors Groningen, NL
22 november: Cannabis College Amsterdam, NL
23 november: Elcker-ik Centrum Antwerpen, België
27 november: High Times Cup Amsterdam, NL

Zie ook: De website van Doug Fine en  de website van Mambo Social Club Hasselt

KLIK HIER VOOR PDF VAN DE FLYER

KLIK HIER VOOR PERSBERICHT

Flyer Doug Fine Europe 2013 front

Flyer Doug Fine Europe 2013 back

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*