Poster-actie tegen weren toeristen uit coffeeshops

  • SHARE:
  • Tweet this

June 5th, 2013 | 17:58
Door webmaster

Weedforum.eu start vandaag een posteractie tegen het weren van toeristen uit coffeeshops, ondersteund door het VOC en de SBCN (Stichting Belangenbehartiging Coffeeshoppersoneel Nederland). Dus: print uit en hang op!

Instructies:
1. dubbelklik hieronder op de poster, tot maximale grootte
2. print het bestand uit
3. hang voor het raam

Kijk ook op Weedforum.eu

Dubbelklik, print en hang op!

Dubbelklik, print en hang op!

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.