Dutch Passion hoofdsponsor Cannabis Bevrijdingsdag 2013

Zadenbank Dutch Passion uit Amsterdam is de hoofdsponsor van de vijfde editie van Cannabis Bevrijdingsdag. Het VOC is trots op deze samenwerking met één van de internationale pioniers op het gebied van cannabiszaden.

Hoofdsponsor Cannabis Bevrijdingsdag 2013
Hoofdsponsor Cannabis Bevrijdingsdag 2013

Dutch Passion werd in 1987 opgericht door Henk van Dalen en is uitgegroeid tot een zadenbank met een wereldwijde reputatie en allure.

Van Dalen kweekt al sinds 1973 cannabis en ontdekte ‘de heilige graal’; als eerste zadenbank ter wereld introduceerde Dutch Passion in 1997 gefeminiseerde (“vrouwelijke”) cannabiszaden.

Tijdens de 24e High Times Cannabis Cup, in november 2011, ontving Henk van Dalen de eerste ‘Dutch Masters Award‘ voor zijn uitzonderlijke bijdrage aan de cannabis cultuur.

CBD2013_sticker02_small
Vijfde editie!

Cannabis Bevrijdingsdag vindt plaats op zondag 16 juni a.s. in het Westerpark in Amsterdam. Voor de vijfde editie hebben we een paar bijzondere verrassingen in petto. Het programma wordt op 15 april bekend gemaakt. Reserveren is niet nodig: de toegang is als altijd gratis. Klik wel even op onze Facebook event page en nodig je vrienden uit!

Hennepmarkt
Wil je een kraam huren op de hennepmarkt, mail dan naar info@voc-nederland.org of bel Derrick Bergman: 040-2572818. De kramen zijn drie meter breed en kosten €125 per stuk bij vooruitbetaling per bank of €135 per stuk contant op de dag zelf. Niet-commerciële organisaties kunnen gratis een kraam huren.

Cateraars
Voor een beperkt aantal cateraars is nog plaats. Mail naar info@voc-nederland.org.

Vrijwilligers
Cannabis Bevrijdingsdag draait vrijwel volledig op vrijwilligers. Wil jij een steentje bijdragen, in de voorbereiding of op de dag zelf, mail dan naar info@voc-nederland.org. We zoeken met name nog mensen die in Amsterdam posters willen plakken op toegestane locaties en/of coffeeshops willen bezoeken met promotiemateriaal.Dutch Passion hoofdsponsor Cannabis Bevrijdingsdag 2013

CANNABIS BEVRIJDINGSDAG 2013
ZONDAG 16 JUNI 2013
WESTERPARK AMSTERDAM
14.00 – 22.00 uur
TOEGANG GRATIS

DP_Grow-your-own

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*