VOC bidbook nu digitaal beschikbaar

  • SHARE:
  • Tweet this

September 14th, 2012 | 14:04
Door webmaster

Het VOC bidbook is nu digitaal beschikbaar. Dit bidbook is ter voorbereiding op de formatie naar een vijftigtal Eerste en Tweede Kamerleden gestuurd en afgelopen maandag gepresenteerd in de Hemp Gallery in Amsterdam.

Klik hier voor de PDF van het VOC bidbook

`

Klik hier voor een verslag van de presentatie

© Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod, september 2012

© Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod, september 2012

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.