Stemadvies VOC voorzitter Henk Poncin

  • SHARE:
  • Tweet this

September 7th, 2012 | 15:49
Door webmaster

Als afsluiting van de verkiezingscampagne verspreidt het VOC tienduizend ansichtkaarten met een persoonlijk stemadvies van VOC voorzitter Henk Poncin.

De kaarten worden verspreid via VOC-ers in het hele land, via de bus- en limousinetour van de Verenigde Coffeeshops en op de Manifestatie voor cannabis acceptatie op zondag 9 september in Amsterdam. Tegelijk maakt de VOTE2SMOKE campagne een eindsprint, met een laatste bombardement flyers en posters en verspreiding van de campagne-video via social media. Vergeet je stempas niet, woensdag!

© Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod

© Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.