VOTE2SMOKE campagne: nieuwe video, cartoon-posters en flyers

  • SHARE:
  • Tweet this

August 28th, 2012 | 15:33
Door webmaster

De VOTE2SMOKE campagne komt op stoom. Vandaag is de V2S-video gelanceerd en donderdag is het nieuwe campagnemateriaal beschikbaar: A3 posters en flyers met een cartoon die alles zegt…

Volgende week krijgen alle 660 coffeeshops in Nederland de posters en flyers per post aangeboden. Het VOC zet vol in op de laatste, cruciale periode voor 12 september om zoveel mogelijk mensen naar de stembus te krijgen voor een cannabisvriendelijke stem. Meer nieuws volgt…
Scroll naar beneden (onder de video) om de poster en flyer te bekijken.

Klik hier om naar de VOTE2SMOKE-website te gaan.

www.vote2smoke.nl

www.vote2smoke.nl

www.vote2smoke.nl

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.