De wietpas: vragen om problemen (VOC video)

  • SHARE:
  • Tweet this

April 27th, 2012 | 20:12
Door webmaster

Kakelverse video van de VOC: ‘De wietpas: vragen om problemen’. Met Jan Brouwer, professor algemene rechtswetenschappen, VWS minister Edith Schippers, drugsonderzoeker Bert Bieleman (Intraval), Kamerleden Lea Bouwmeester en Boris van der Ham en coffeeshopondernemer en VOC-er Marc Josemans.
Kijk, verspreid en kom in actie…

© VOC 2012

De wietpas: vragen om problemen

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.