Donderdag 1 maart: debat over hoofdlijnen drugsbeleid Tweede Kamer

Vier jaar na het laatste plenaire debat over het drugsbeleid gaat er nu eindelijk weer een hoofdlijnendebat over het drugsbeleid plaatsvinden in de Tweede Kamer. Donderdag 1 maart, vanaf 16.30 uur.

VOC_wervingsfolder_frontVanmiddag is de datum van het langverwachte drugsdebat bekend gemaakt. De Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod zal uiteraard aanwezig zijn op de publieke tribune en blijft alle woordvoerders drugsbeleid in de Tweede Kamer en de media voorzien van feitelijke informatie over cannabis, coffeeshops en het Nederlandse drugsbeleid.

De VOC roept sympathisanten op naar Den Haag te komen om het debat vanaf de publieke tribune te volgen. Voor informatie over adres en route: klik hier.

Voor de position paper van de VOC, Cannabis reguleren voor een veiliger en gezonder Nederland: klik hier.

Comments (5)

 • nol van schaik 24/02/2012 at 11:28 pm Reply

  waarschijnlijk alleen in de betere coffeeshops…..

 • webmaster 26/02/2012 at 3:06 pm Reply

  @Peter Lunk
  Ah, net als die folders van de 420 smoke out die in elke coffeeshop in Nederland liggen… We doen ons best, Peter, net als jij. Alleen steekt de VOC iets minder energie in andere mensen en organisaties de maat nemen.

 • webmaster 26/02/2012 at 4:07 pm Reply

  Beste Peter Lunk,
  Deze wervingsfolders zijn en worden o.a. verspreid door JaJa, TGC Trading, via het PCN en door vrijwilligers en sympathisanten. Iedereen kan de folders gratis bestellen en zo zelf meehelpen met verspreiding via coffeeshops, growshops of andere plekken. Als jij dat slecht verspreiden vindt: het zij zo.

 • pleferink 27/02/2012 at 2:54 pm Reply

  @peterlunk doe eens wat minder negatief over andere organisaties en initiatieven……

 • pleferink 27/02/2012 at 3:02 pm Reply

  we gaan denk ik allemaal voor het zelfde doel/resultaat, maar iedereen doet dat op een andere manier, en welke het beste is…. Tja wie zal het zeggen….

Leave Your Comment

Your email address will not be published.*