Donderdag 1 maart: debat over hoofdlijnen drugsbeleid Tweede Kamer

  • SHARE:
  • Tweet this

February 24th, 2012 | 20:46
Door webmaster

Vier jaar na het laatste plenaire debat over het drugsbeleid gaat er nu eindelijk weer een hoofdlijnendebat over het drugsbeleid plaatsvinden in de Tweede Kamer. Donderdag 1 maart, vanaf 16.30 uur.

VOC_wervingsfolder_frontVanmiddag is de datum van het langverwachte drugsdebat bekend gemaakt. De Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod zal uiteraard aanwezig zijn op de publieke tribune en blijft alle woordvoerders drugsbeleid in de Tweede Kamer en de media voorzien van feitelijke informatie over cannabis, coffeeshops en het Nederlandse drugsbeleid.

De VOC roept sympathisanten op naar Den Haag te komen om het debat vanaf de publieke tribune te volgen. Voor informatie over adres en route: klik hier.

Voor de position paper van de VOC, Cannabis reguleren voor een veiliger en gezonder Nederland: klik hier.

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.