Petitie Stop de wietpas: QR-code en dringende oproep

  • SHARE:
  • Tweet this

January 30th, 2012 | 22:22
Door webmaster

Op 20 februari sluit de digitale petitie Stop de wietpas, een initiatief van de PvdA Venlo. Help mee handtekeningen te verzamelen en verspreid onze simpelste flyer ooit!

Stop-de-wietpas-petitie-QR-dubbel

Dubbel-klik & print!

Nederland telt naar schatting tussen de 600.000 en één miljoen mensen die weleens cannabis gebruiken. Slechts een miniem deel van hen heeft de digitale petitie tegen de wietpas en de besloten club ondertekend. Met nog drie weken te gaan is het hoog tijd voor een eindsprint.

Print daarom onze simpelste flyer ooit uit, met de url van de petitie en een QR-code, te gebruiken met elke smartphone. Hang op in je coffeeshop of nog beter: leg een stapeltje neer, zodat mensen er eentje mee kunnen nemen.

Klik hier voor PDF

.

Instructies:

1. print de PDF

2. knip of scheur door midden

3. hang op / leg neer in shop

Of gebruik onderstaande VOC poster:

Beeld: VOC

Beeld: VOC

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.