Geef je op als vrijwilliger voor Cannabis Bevrijdingsdag 2012!

  • SHARE:
  • Tweet this

January 22nd, 2012 | 16:57
Door webmaster

Op zondag 17 juni organiseert de Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod voor de vierde keer Cannabis Bevrijdingsdag in Amsterdam. Een gratis toegankelijk publieksevenement om de internationale cannabiscultuur te vieren, met live muziek, sprekers, een hennepmarkt en een cannabis filmfestival. Wil jij mee helpen, geef je dan op als vrijwilliger!

Cannabis_Bevrijdingsdag_algMet zo’n 4000 bezoekers in een warm en zonnig Westerpark was Cannabis Bevrijdingsdag 2011 een onvergetelijke happening. Dit jaar zetten we de succesformule voort: een hoogwaardig cultureel evenement met aandacht voor alle aspecten van de cannabiscultuur, een hennepmarkt, het Cannabis Filmfestival en een sterk podiumprogramma met live muziek en sprekers uit binnen- en buitenland. Met de ramkoers van dit kabinet op het gebied van cannabis is een massaal en positief tegengeluid belangrijker dan ooit.

Help mee als vrijwilliger!
Het productieteam voor Cannabis Bevrijdingsdag 2012 is op zoek naar vrijwilligers die een steentje bij willen dragen aan het grootste en gezelligste cannabis evenement van Nederland. Wil jij helpen bij het verspreiden van posters en flyers, decorproductie, organisatie van de hennepmarkt of heb je zin om op 17 juni een paar uur te werken? Stuur dan snel een mail naar info@voc-nederland.org

Cannabis Bevrijdingsdag 2011: presentator DC Lama deelt uit

Cannabis Bevrijdingsdag 2011: presentator DC Lama deelt uit

Alle vrijwilligers krijgen op 17 juni een uniek Cannabis Bevrijdingsdag 2012 T-shirt, bonnen voor eten en drinken en een smokers’ goodiebag

a splendid time is guaranteed for all…

De volgende productie-vergadering voor Cannabis Bevrijdingsdag is op vrijdag 16 maart, vanaf 14.00 uur, in het Cannabis College, Oudezijds Achterburgwal 124, Amsterdam.

CANNABIS BEVRIJDINGSDAG

Zondag 17 juni 2012

Westerpark Amsterdam

14.00 – 22.00 uur

Cannabis Bevrijdingsdag 2011: Celliste Michelle Courtens van EinsteinBarbie

Cannabis Bevrijdingsdag 2011: Celliste Michelle Courtens van EinsteinBarbie

Cannabis Bevrijdingsdag 2011: Def P & the Howling Coyotes

Cannabis Bevrijdingsdag 2011: Def P & the Howling Coyotes

Cannabis Bevrijdingsdag 2011: Ziggi Recado & Renaissance

Cannabis Bevrijdingsdag 2011: Ziggi Recado & Renaissance

Cannabis Bevrijdingsdag 2011

Cannabis Bevrijdingsdag 2011

Handtekeningen voor de petitie van de Stichting Drugsbeleid in de VOC-stand

Handtekeningen voor de petitie van de Stichting Drugsbeleid in de VOC-stand

Persoonlijke wietpas-controle door Ivo Op-Stelten, Cannabis Bevrijdingsdag 2011

Persoonlijke wietpas-controle door Ivo Op-Stelten, Cannabis Bevrijdingsdag 2011

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.