Comment (1)

  • H* 01/01/2012 at 9:01 am Reply

    de randvoorwaarden voor zelfbeschikkingsrecht van cannabisaanwenders zijn onvoldoende geborgd met een christelijke nachtwakersstaat. Wanneer spreekt de belastingdienst zich uit over de zelfbeperkende maatregelen rondom het voorgestelde cannabisbeleid die in deze economische tijden nu juist op een wijzere wijze kunnen worden benut. En toch: in der beschrankung zeigt zich der meister. Met een duidelijke teruggang van belastinginkomsten is het de enige manier om het falen van een max van 2000 leden per shop tastbaar te maken en is de weg van de loutering nodig om tot een wijzer alternatief te komen, die al voorhanden is en met voortschreidend inzicht tot een consent tussen V&J en gemeentes leiden langs de weg naar de zelfbeschikking van de cannabisaanwender.

    van van naar naar – geduld geduld –

Leave Your Comment

Your email address will not be published.*