Al het cannabis nieuws in real time: volg de VOC op Twitter

  • SHARE:
  • Tweet this

December 29th, 2011 | 18:28
Door webmaster

De snelste manier om op de hoogte te blijven van al het nieuws over cannabis en coffeeshops: volg de VOC op Twitter.

Beeld: VOC

Beeld: VOC

Dagelijks brengt de Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod al het cannabis nieuws in brokjes van 140 tekens. Met links naar alle relevante artikelen in de nationale en internationale pers en op het internet. Sinds 24 mei 2011 zijn 1608 Tweets gepost, gemiddeld ruim zeven per dag.

Klik hier om naar de VOC
Twitter-account te gaan

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.