Al het cannabis nieuws in real time: volg de VOC op Twitter

De snelste manier om op de hoogte te blijven van al het nieuws over cannabis en coffeeshops: volg de VOC op Twitter.

Beeld: VOC
Beeld: VOC

Dagelijks brengt de Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod al het cannabis nieuws in brokjes van 140 tekens. Met links naar alle relevante artikelen in de nationale en internationale pers en op het internet. Sinds 24 mei 2011 zijn 1608 Tweets gepost, gemiddeld ruim zeven per dag.

Klik hier om naar de VOC
Twitter-account te gaan

Comment (1)

  • hanspy 09/01/2012 at 7:37 pm Reply

    Wel. Als wij dus last heben van dat gedoe met die wietpas etc dan weet ik nog wel een aardige aktie.
    Elke Franse/beld en duitse auto pesten. Elke niet nederlander gewoon weg pesten. Kijken of de overlast dan niet ophoud. Waarom moeten wij boeten omdat die landen geen oplossing hebben voor een probleem waar wij een prima oplossing voor hadden. Nu worden WIJ gediscrimineerd. Mooi stom zijn wij. Laat dan die buitenlanders maar helemaal oprotten. Wij geen lol, zij geen lol.
    Ik ben een 59 jaar oude man en haat geen buitenlanders, maar daar is nu verandering in gekomen. Als er een franse auto achter mij zit ga ik op de rem staan.Punt.

    Ik ben kwaad!!!!!

Leave Your Comment

Your email address will not be published.*