VOC mini-microscoopjes nu te koop: bekijk het maar en steun de VOC!

Nu verkrijgbaar: exclusieve mini-microscoopjes waarmee je je cannabis letterlijk onder de loep kunt nemen. Met de aankoop steun je de VOC in de strijd voor een rechtvaardig en rationeel cannabisbeleid.

mini_microscope_CROP
De microscoopjes vergroten 45x en beschikken over een fel LED-lampje

Onder het motto ‘Bekijk het maar!’ lanceert de VOC een campagne om fondsen te werven en het falende kabinetsbeleid aan de kaak te stellen. De microscoopjes vergroten 45 keer, hebben een ingebouwd LED-lampje en worden geleverd met een handig etuitje. Ze zijn uitermate geschikt om wiet en hasj mee te bekijken.

Ondernemers kunnen de microscoopjes voor vijf euro per stuk bestellen, van elke vijf euro’s gaan er twee naar de VOC. De microscoopjes zijn per tien stuks verpakt en kunnen besteld worden bij TGC Trading in Tilburg. Mail naar info@tgctrading.com

De tekst achterop de blisterverpakking:

Bekijk het maar!

De VOC mini-microsccopjes worden geleverd in handige blisterverpakking
De VOC mini-microsccopjes worden geleverd in handige blisterverpakking

Al ruim dertig jaar blokkeert de overheid fatsoenlijke regulering van de achterdeur van de coffeeshop. Telers worden streng vervolgd, coffeeshops moeten maar zien hoe ze aan wiet komen en de consument koopt een volledig ongecontroleerd product.

De Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod verzet zich tegen dit hypocriete en falende beleid, waar jaarlijks 850 miljoen euro aan wordt verspild. Het strafrechtelijke verbod op cannabis is onnodig en onhoudbaar en dient alleen criminele belangen.

Bekijk het maar en steun de VOC!
Bekijk het maar en steun de VOC!

Zolang Den Haag gereguleerde teelt en productcontrole tegen houdt, moet de consument op zijn/haar eigen ogen vertrouwen. Dit loepje is daarbij een nuttig hulpmiddel. Met de aankoop steun je de VOC in de strijd voor een rechtvaardig en rationeel cannabisbeleid.

Kijk voor mee informatie op:

www.voc-nederland.org

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*