VOC-vloei weer leverbaar: bestel nu en steun de VOC!

  • SHARE:
  • Tweet this

September 29th, 2011 | 11:56
Door webmaster

Opnieuw verkrijgbaar: exclusieve 2-in-1 lange vloei van de VOC. De opbrengst komt rechtstreeks ten goede aan de Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod.

De enige echte VOC lange vloei!

De enige echte VOC lange vloei!

De lange vloei mét tipjes kost één euro per stuk en is te bestellen in eenheden van 350 stuks. Dé manier om als coffeeshop, growshop of headshop de VOC te ondersteunen!

De oplage is beperkt, dus wees er snel bij en bestel vandaag nog. Dan kunnen wij de strijd voorzetten voor een rechtvaardig en rationeel cannabisbeleid en tegen betutteling, symboolpolitiek en repressie.

Bestellen is eenvoudig; download het bestelformulier hieronder in PDF. Scan het ingevulde formulier en mail het naar info@voc-nederland.org. Wij zorgen er voor dat je de vloeitjes snel in huis hebt.

Alvast bedankt!

Klik hier voor het bestelformulier

CANNABIS?
niet criminaliseren
maar reguleren!

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.