Woensdag 21 september: VOC actiebijeenkomst in Tilburg

Op woensdag 21 september organiseert de VOC i.s.m. TGC Trading een actiebijeenkomst in Tilburg.

Aan alle mensen die een eind willen aan de Hollandse hennepoorlog

UITNODIGING VOOR EEN ACTIEBIJEENKOMST

Beste mensen,

Op woensdag 21 september organiseert de VOC (Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod) in samenwerking met TGC Trading een actiebijeenkomst in Tilburg.

Dubbelklik, print en verspreid!
Dubbelklik, print en verspreid!

Als het aan deze regering ligt, wordt binnenkort de laatste coffeeshop gesloten. De plannen voor wietpas, verruimd afstandscriterium en andere repressieve maatregelen laten daar geen misverstand over bestaan. De vraag is wat wij als cannabisliefhebbers daar aan gaan doen.

Een hete herfst staat ons te wachten. In oktober / november zal de Tweede Kamer een besluit nemen over de plannen van het kabinet met het cannabisbeleid. Op 3 oktober is er een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer, daarna volgt het debat minister Opstelten. In dat debat moet ons geluid sterk doorklinken. Maar wat ook de uitslag van dat debat zal zijn: onze strijd is daarmee nog niet gestreden.

Al enkele jaren zijn verschillende groepen van consumenten, activisten en branche-organisaties bezig om het tij te keren. Sommige met meer succes dan anderen. De VOC heeft zich als doel gesteld deze initiatieven zoveel mogelijk te bundelen, volgens het principe ‘Eendracht maakt macht’.

© VOCIedereen die mee wil denken, werken en financieren aan een gezamenlijk actieplan, is van harte welkom op de actiebijeenkomst die wordt gehouden in het gebouw van

TGC Trading
Valkenjachtstraat 17-19
5042 WH Tilburg

Woensdag 21 september
11.00 – 17.00 uur

Voor meer info:
info@voc-nederland.org
040-2572818 (Derrick Bergman)
00-32-495122644 (Joep Oomen)

In oktober of november zal de Tweede Kamer een besluit nemen over de plannen van het kabinet met het cannabisbeleid.

Op 3 oktober is er een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer, daarna volgt het debat minister Opstelten.

In dat debat moet ons geluid sterk doorklinken. Maar wat ook de uitslag zal zijn: de strijd is daarmee nog niet gestreden.

Comment (1)

  • Ben 20/09/2011 at 2:23 pm Reply

    Mooi initiatief!

Leave Your Comment

Your email address will not be published.*