Mooie reportage Wadapi Papi over Cannabis Bevrijdingsdag

  • SHARE:
  • Tweet this

May 23rd, 2011 | 21:24
Door webmaster

Hiphop-bulletin Wadapi Papi maakte een fraaie reportage over de derde editie van Cannabis Bevrijdingsdag, de jaarlijkse publieksmanifestatie van de VOC. Inclusief interviews met o.a. Lucky Fonz III, Def P en Ziggi Recado.

Wadapi Papi maakt ‘sociaal-culturele documenten over hiphopcultuur in de marge en enigszins verwante originele initiatieven’. Een camerateam was op 8 mei de hele dag in het Westerpark en bewijst dat independent media soms beter werk afleveren dan mainstream media. Hulde!

Klik hier voor meer reportages en filmpjes over Cannabis Bevrijdingsdag 2011.

Dubbel-klik, print en hang op!

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.