De beste filmpjes van Cannabis Bevrijdingsdag

  • SHARE:
  • Tweet this

May 20th, 2011 | 14:03
Door webmaster

Wie er bij was, zal het niet licht vergeten: de zonovergoten en drukbezochte derde editie van Cannabis Bevrijdingsdag, 8 mei j.l. in het Amsterdamse Westerpark. De beste filmpjes en reportages op een rijtje…

Reportage Stuurbaard.nl

Reportage Radio Nederland Wereldomroep

Reportage AT5

Compilatie Savethecoffeeshops.com

Def P & Howling Coyotes: Steek em op!

Def P vs Pownews

Ziggi Recado & Renaissance: Mary

Rootical Transformation: Slogans

Compilatie (Def P, Rootical Transformation, Ziggi Recado)

Ubuntu Sound Project: Part 1

King Shiloh Soundsystem

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.