Kom naar Amsterdam op 8 mei en vier onze cannabiscultuur!

Natuurlijk, het is Moederdag. Maar ook moeders zijn van harte welkom op het grootste cannabis-festival van 2011: Cannabis Bevrijdingsdag in het Westerpark, Amsterdam. A splendid time is guaranteed for all…

CBD_flyer_cropUit heel Nederland, van Leeuwarden tot Maastricht, komen op 8 mei blowers en growers naar Amsterdam voor de derde editie van Cannabis Bevrijdingsdag. Helemaal gratis: geweldige live muziek, sprekers uit binnen- en buitenland, een hennepmarkt met meer dan twintig kramen en het Cannabis Filmfestival.
Klik hier voor het volledige programma.

De geruchten zwellen aan rond een aantal speciale gasten. Rapper en cannabisvoorvechter Snoop Dogg is in Amsterdam en we verwachten rond 19.00 uur hoog bezoek op het veld. De weersverwachting is prachtig: dit weekend is Nederland het warmste land van Europa. Verwachting voor Amsterdam op 8 mei: onbewolkt en zonnig, middagtemperatuur tussen 23 en 28 graden en 20 % neerslagkans.

Cannabis Bevrijdingsdag 2010
Cannabis Bevrijdingsdag 2010

Bereikbaarheid
Het Westerpark is prima bereikbaar per bus en tram, halte Van Hallstraat. Vanaf Amsterdam CS tram 10 of bus 21, vanaf Sloterdijk bus 60. Nachtbus 348 rijdt tot laat van het Westerpark naar CS. Per auto neem je vanaf de ring A10  afslag S104 Westerpark. Klik hier voor een PDF over de bereikbaarheid, per auto en OV.

Dus…
Gratis concerten van Ziggi Recado & Renaissance, Def P & the Howling Coyotes, EinsteinBarbie, Rootical Transformation, Zolarsem Alliance en vele anderen. De hele dag King Shiloh Soundsystem in een dub-tent op het terrein. Zeven uitstekende films en documentaires over cannabis op groot scherm in een riante Ger-tent op het veld. De enige echte Evert de Verdamper met zijn topklasse Vaporizers. En nog veel, heel veel meer, waaronder een Vrijheidsbeeld van acht meter hoog en een aantal special guests.

TOT ZIENS IN HET WESTERPARK, VAN 14.00 TOT 22.00 UUR!

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*