Help mee flyers en posters verspreiden voor Cannabis Bevrijdingsdag!

Voor de verspreiding van posters en flyers voor Cannabis Bevrijdingsdag zoekt de VOC mensen die wat tijd vrij willen maken om dit drukwerk aan te bieden of -nog liever- zelf op te hangen bij coffeeshops, cafés, universiteiten etc. in hun omgeving.

CBD_flyers_scan

Er zijn in totaal 30.000 flyers beschikbaar (formaat A6), waarvan 20.000 in het Nederlands en met wietblaadjes en voor Amsterdam 10.000 stuks in het Engels en met bloemblaadjes. Daarnaast is er de fraaie A2-poster met onze drie headliners van dit jaar, die er ook is in een versie met en zonder wietblaadjes.

Wil je meehelpen, mail dan je contactgegevens naar info@voc-nederland.org, dan sturen wij flyers en posters naar je toe. Per mail ontvang je een PDF met uitleg die je kunt printen om aan coffeeshophouders e.a. te geven. Zo hoef je niet elke keer uit te leggen wat Cannabis Bevrijdingsdag is en waarom het belangrijk is dat we het Westerpark opstelten zetten op 8 mei.

Bij de brief is ook een bestellijst gevoegd voor de speciale Cannabis Bevrijdingsdag 2011 lange vloei-met-tipjes, ter ondersteuning van de VOC. (klik hier voor PDF van deze brief)

Een aantal plaatsen waar de VOC op dit moment geen contactpersonen heeft: Arnhem, Zwolle, Dordrecht, Culemborg en Den Bosch.

CBD2011_poster02
Poster Cannabis Bevrijdingsdag 2011

VERSPREID DEZE OPROEP!

Veel dank!

Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod

Meer info over Cannabis Bevrijdingsdag: klik hier

Meer info over de speciale lange vloei: klik hier

Comment (1)

  • roy 21/04/2011 at 6:33 pm Reply

    hierzo, ik ben jullie vrijwilliger.

    contact me !?

    peace..

Leave Your Comment

Your email address will not be published.*