STEM ‘T GEDOOGKABINET WEG OP woensdag 2 MAART

De peilingen voor de Provinciale Statenverkiezingen voorspellen een nek-aan-nek race; de kans dat het gedoogkabinet Rutte geen meerderheid haalt in de Eerste Kamer is levensgroot. Alle reden om een hokje rood te gaan kleuren; je zou er zomaar het gedoogbeleid mee kunnen redden en de wietpas tegenhouden…

Verkiezingsbutton

Hoewel veel cannabisconsumenten en coffeeshopbezoekers niet schijnen te weten dat de PVV alle coffeeshops wil sluiten, mag toch genoegzaam bekend zijn welke partijen cannabisvriendelijk zijn en welke niet. De volgende partijen zijn bijvoorbeeld TEGEN invoering van een wietpas: GroenLinks, PvdA, D66, SP en Partij voor de Dieren.

Met een stem op een van deze partijen help je bovendien voorkomen dat het gedoogkabinet een meerderheid krijgt in de Eerste Kamer. Haalt het trio Rutte-Verhagen-Wilders die meerderheid niet, dan valt het kabinet naar verwachting voor het einde van het jaar.

Ga dus stemmen komende woensdag en spoor je vrienden aan hetzelfde te doen. Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni vorig jaar kwam de PvdA slechts 40.000 stemmen tekort om de grootste partij te worden en de minister-president te leveren. Zo smal zijn de marges ook op 2 maart. ELKE STEM TELT.

kieswijzer-logo-smal-donkerUitgebreide informatie over de partijstandpunten is te vinden op www.cannabis-kieswijzer.nl, een initiatief van het Platform Landelijke Cannabisondernemingen. Het kortste stemadvies luidt:
Ga stemmen en NIET op VVD, CDA of PVV
.
Miljoenen cannabisliefhebbers wereldwijd danken u…

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*