Logboek VOC: Kom naar de Cannabis Debatten!

Nu beschikbaar: het Logboek VOC van februari.

Logboek_VOC_februari_2011Het Logboek VOC verschijnt elke maand in het tijdschrift EssensiE. Alle afleveringen zijn in PDF na te lezen op de VOC-site.

Deze maand gaat het Logboek over de Cannabis Debatten die de VOC in februari en maart organiseert in Amsterdam, Eindhoven, Leeuwarden en Den Haag. Ook de kabinetsplannen voor een wietpas en een verruimd afstandscriterium komen aan bod:

“Er zijn al meer dan genoeg regels voor coffeeshops; waarschijnlijk wordt geen enkele bedrijfstak strenger gereguleerd en gecontroleerd. Niet de chemische industrie in elk geval, zoals bleek na de brand bij Chemie-Pack in Moerdijk. De enige nieuwe regels die nodig zijn gaan over fatsoenlijk gereguleerde teelt van cannabis. En precies dat is voor Opstelten taboe. Net als zijn voorgangers gelooft hij liever dat de wiet die coffeeshops verkopen uit de lucht komt vallen, in pakjes van 500 gram per dag.”

EssensiE_logoKlik hier voor het Logboek VOC van februari 2011

Klik hier voor een overzicht van alle 21 logboeken

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*