Zaterdag 5 februari: eerste Cannabis Debat in Amsterdam

  • SHARE:
  • Tweet this

February 1st, 2011 | 12:53
Door webmaster

Aanstaande zaterdag 5 februari vindt het eerste van vier Cannabis Debatten plaats over het concept reguleringsmodel ‘Van gedogen naar handhaven’. Plaats van handeling: Cannabis College, Amsterdam.

Dubbelklik, print en hang op!

Dubbelklik, print en hang op!

Het concept reguleringsmodel is opgesteld door de Taskforce Handhaving Cannabis, een onafhankelijke werkgroep met vertegenwoordigers van de VOC en het Landelijk Overleg Coffeeshopbonden (LOC). Tijdens de debatten kan iedereen meepraten over het model en suggesties aandragen ter verbetering. Doel is een uitgewerkt en breed gedragen alternatief voor de repressieve ramkoers van het kabinet.

Alle debatten duren van 14.00 tot 17.00 en zijn gratis toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. Het Cannabis College is gevestigd in het centrum van Amsterdam, op de Oudezijds Achterburgwal 124, op loopafstand van de Dam en de Nieuwmarkt. Komt dus allen op zaterdag 5 februari en praat mee over de toekomst van de coffeeshop en ons cannabisbeleid.

Klik hier voor een PDF van het THC concept reguleringsmodel ‘Van gedogen naar handhaven’.

Zie ook: Kom naar de Cannabis Debatten in A’dam, Eindhoven, Leeuwarden en Den Haag!
(VOC-blog, 21 januari 2011)

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.