Zondag 8 mei: CANNABIS BEVRIJDINGSDAG 2011

Op zondag 8 mei organiseert de Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod voor de derde keer Cannabis Bevrijdingsdag, net als vorig jaar in het Amsterdamse Westerpark.

Dubbelklik, print en hang op!
Dubbelklik, print en hang op!

De derde editie belooft de spectaculairste en grootste tot nu toe te worden, met nationale en internationale artiesten en sprekers, een grotere hennepmarkt en opnieuw een Cannabis Filmfestival in het Ketelhuis. Met de plannen van het huidige kabinet voor cannabis en coffeeshops is een vrolijk en liefst zo massaal mogelijk tegengeluid meer dan ooit nodig.

Houd zondag 8 mei dus vrij, kom naar het Westerpark en laat je stem horen tegen de repressieve ramkoers van Rutte en co!

Vrijwilligers
Cannabis Bevrijdingsdag draait volledig op vrijwilligers en hulp is altijd welkom. Wil jij je steentje bijdragen aan dit unieke evenement stuur dan een mail naar info@voc-nederland.org

Line up
Houd de VOC-site in de gaten voor meer nieuws over de line-up en het programma van het Cannabis Filmfestival.

Posters en flyers
Coffeeshophouders en andere ondernemers kunnen gratis flyers en posters bestellen: mail naar info@voc-nederland.org

Logo Cannabis Bevrijdingsdag

Hennepmarkt
Cannabis- en hennep gerelateerde organisaties en ondernemers kunnen kosteloos een kraam reserveren op de hennepmarkt. Mail voor meer informatie naar info@voc-nederland.org

Comments (2)

  • go2amsterdam 31/01/2011 at 10:07 pm Reply

    support

  • jeroen 06/04/2011 at 8:58 pm Reply

    Lkr smoken daaro stoned

Leave Your Comment

Your email address will not be published.*