Logboek VOC: Cannabis-lobby op volle toeren

  • SHARE:
  • Tweet this

January 21st, 2011 | 13:33
Door webmaster

Nu beschikbaar: het Logboek VOC van januari.

Logboek_VOC_januari_2011Het Logboek VOC verschijnt elke maand in het tijdschrift EssensiE. Alle afleveringen zijn in PDF na te lezen op de VOC-site.

Deze maand gaat het Logboek onder meer over de Cannabis Debatten die de VOC in februari en maart door heel Nederland organiseert en de luxe 2-in1 vloei van de VOC, die coffeeshops en andere ondernemers in de cannabis-branche kunnen bestellen (mail naar info@voc-nederland.org voor een bestellijst). De opbrengst van de vloei gaat naar de VOC.

Citaat uit het Logboek van januari:
“Deze regering wil een hoop kapot maken –cultuur, ontwikkelingshulp, tolerantie, privacy– en de cannabiscultuur staat hoog op het Haagse afbraaklijstje. Of de afbraak gebeurt via wietpasjes, afstandscriteria of een andere vorm van repressieve symboolpolitiek, doet er eigenlijk niet zoveel toe. De ondoordachte ramkoers van politici als Opstelten en Teeven gaat niets dan ellende opleveren, voor zowel blowers als niet-blowers.”

Klik hier voor het Logboek januari: ‘Cannabis-lobby op volle toeren’.

Klik hier voor een overzicht van alle afleveringen.

De enige echte VOC-vloei!

De enige echte VOC-vloei! (© Gonzo Media)

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.