VOC verkiezingscampagne komt op stoom: help mee!

In steeds meer steden duiken de groene stemadviesposters van de VOC op: in coffeeshops, maar ook op straat. Help ons mee een einde te maken aan de Hollandse hennepoorlog en het verbod op cannabis: bestel gratis posters en verspreid ze in je omgeving.

VOC_stemadviesposterEHV06Woon je in Amsterdam, dan kun je gratis posters ophalen bij het Cannabis College, Oudezijds Achterburgwal 124 (vlakbij het Hash Museum). Let op: zolang de voorraad strekt!

De posters worden naar coffeeshops en growshops verspreid via de volgende groothandels:

Ja Ja Worldwide – Breda
Kulu Trading – Loosdrecht
TGC trading – Tilburg
Futurebags/Futurola – Amsterdam
Vandenberg Special Products / Mountainhigh – Rotterdam

Direct bestellen
Je kunt ook direct posters bestellen bij de VOC: mail naar info@voc-nederland.org. We vragen je wel de portokosten (8 euro per zending) voor je rekening te nemen. Maak dit bedrag over naar ABN/AMRO 409172308 t.n.v. Cannabis College Amsterdam, onder vermelding van ‘porto VOC-posters’.

Plak sociaal
Plak de posters alleen op verkiezingsborden of openbare aanplakborden: plakken op andere plaatsen is verboden. En hang ze natuurlijk op in de coffeeshop. Ook heel effectief: een poster voor je raam.

Uitgebreid stemadvies
Bij de poster hoort een uitgebreid stemadvies, gebaseerd op uitspraken van politici in de Tweede Kamer, de media en tijdens het slotdebat van het tweede Cannabis Tribunaal.
Klik hier voor het uitgebreide stemadvies.

Cannabis-Kieswijzer.nl
De Cannabis-Kieswijzer is ontwikkeld door een aantal coffeeshopbonden en bevat veel informatie over de standpunten van alle politieke partijen over cannabis en coffeeshops.

Foto actie
Heb je ergens een VOC stemadviesposter gezien? Maak een foto en mail deze naar info@voc-nederland.org. De leukste foto’s komen op de VOC website, de allerleukste wint een rookbare dan wel plantbare prijs…

© Gonzo media
© Gonzo media

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*