Heel veel filmpjes Cannabis Bevrijdingsdag

  • SHARE:
  • Tweet this

May 11th, 2010 | 15:24
Door webmaster

Logo Cannabis Bevrijdingsdag

Bij de ongeveer duizend bezoekers die afgelopen zaterdag het slechte weer trotseerden voor de tweede editie van Cannabis Bevrijdingsdag zat een aantal videofilmers. Hun filmpjes overspoelen inmiddels het internet. Een overzicht van de leukste YouTube-video’s, met dank aan Hastastic, Savethecoffeeshops, Coffeeshopstaking.nl, Lowbudgetarians en natuurlijk Darpan (Canna Embassy / VOC). Lekker nagenieten, of nog harder balen dat je er niet bij was…

Zie ook: Foto impressie Cannabis Bevrijdingsdag

Hans Plomp & Erik Meulenbroek: Ode aan Kees Hoekert:

Armand: Ben ik te min:

Joost Belinfante & Low Budgetarians: Nederwiet (1):

Joost Belinfante & Low Budgetarians: Nederwiet (2):

Spinvis & combo: Baggagedrager:

Spinvis & combo: Ik wil alleen maar zwemmen:

Evert demonstreert zijn Verdamper aan de rappers van Zolarsem:

Speech van Evert de Verdamper:

Logo Save Our Cannabis Culture

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.