KOM VANDAAG NAAR CANNABIS BEVRIJDINGSDAG IN AMSTERDAM!

Vandaag is het zover: Cannabis Bevrijdingsdag 2010 in het Westerpark in Amsterdam. Negen muzikale acts, tien sprekers, een grote hennepmarkt en een Cannabis Filmfestival in het Ketelhuis en dat allemaal gratis…

Logo_CBD_VOC_VVCCCannabis Bevrijdingsdag is een coproductie van de Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod en de Vereniging Voor Cannabis Consumenten. De presentatie is in handen van schrijver en cartoonist DC Lama, die zijn nieuwe verhalenbundel Wieteratuur zal presenteren. Vijf dagen na het Cannabis Tribunaal in Den Haag, waar prominente politici als Gerd Leers en Dries van Agt hartstochtelijk bepleitten cannabis ‘te verlossen uit de klauwen van de strafwet’, willen de VOC en de VVCC dit pleidooi feestelijk kracht bij zetten.

Het feest barst om 12.00 uur los en duurt tot tien uur ‘s avonds. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van alle sprekers en muzikale acts. Ridder Radio zendt de hele dag live uit vanuit het Ketelhuis, waar ook het Cannabis Filmfestival plaatsvindt. Klik hier voor een PDF van het complete filmprogramma. Alle films zijn gratis toegankelijk, maar je moet wel eerst een kaartje ophalen bij de VOC-stand op de hennepmarkt (maximaal 1 per persoon).

Bij de stand van coffeeshopstaking.nl op de hennepmarkt kun je meedoen aan een Cannaquiz: vul elf multiple choice vragen in en wie weet win jij wel de hoofdprijs: een geheel verzorgde 8-daagse reis naar Zuid Spanje voor twee personen! Klik hier voor meer informatie over de Cannaquiz.

Cultuurpark Westergasfabriek is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: bus 18 en 22 vanaf het centraal station. Vanaf de halte Haarlemmerplein is het een minuut of vijf lopen. Vanuit het centrum kun je ook tramlijn 10 nemen, halte Van Limburg Stirumplein. Meer informatie over de bereikbaarheid met de auto en de parkeerfaciliteiten vind je hier.

Cannabis Bevrijdingsdag
Westerpark Amsterdam
Zaterdag 8 mei 2010
12.00 – 22.00 uur

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*