Selectie media berichtgeving en foto impressie Cannabis Tribunaal 2010

  • SHARE:
  • Tweet this

May 5th, 2010 | 15:05
Door webmaster

Op de website van het Cannabis Tribunaal is een selectie te vinden van de media berichtgeving tot op heden en een foto impressie.

Klik hier voor een greep uit de berichtgeving over het Cannabis Tribunaal 2010.

Klik hier voor een foto impressie.

Het slotdebat van het Cannabis Tribunaal 2010, v.l.n.r. Fred Teeven (VVD), Cisca Joldersma (CDA), voorzitter Frans Weisglas, Jesse Klaver (GroenLinks) en Boris van der Ham (D66) foto © Derrick Bergman / Gonzo media

Het slotdebat van het Cannabis Tribunaal 2010, v.l.n.r. Fred Teeven (VVD), Cisca Joldersma (CDA), voorzitter Frans Weisglas, Jesse Klaver (GroenLinks) en Boris van der Ham (D66). Foto © Derrick Bergman / Gonzo media

Zie ook: Verslag Cannabis Tribunaal deel 1

Zie ook: Eerste beelden Cannabis Tribunaal 2010: slotwoord Dries van Agt

canna-tribunaal-banner-468x60

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.