Kom naar Cannabis Bevrijdingsdag en win een wiet-vakantie in Spanje!

  • SHARE:
  • Tweet this

April 30th, 2010 | 20:59
Door webmaster

De dit voorjaar opgerichte Haarlemse coffeeshopbond THC (Team Haarlemse Coffeeshopondernemers) presenteert zich op Cannabis Bevrijdingsdag met een wel zeer publieksvriendelijke actie: een Cannaquiz met als hoofdprijs een 8-daagse “wiet-vakantie” in Spanje voor twee personen!

wineenwietvakantieinspanje

Beeld: Team Haarlemse Coffeeshops

De Cannaquiz bestaat uit elf multiple choice vragen: deelnemers moeten de correcte vakjes aankruisen en hun deelnameformulier inleveren bij de THC-stand op de hennepmarkt. De organisatie van de Cannaquiz meldt:

“De winnaar kan zich voorbereiden op een vakantie van acht dagen onder de Zuid-Spaanse zon, in een rokers-vriendelijk mini resort, waar het haar/hem en haar/zijn reisgenoot aan niets zal ontbreken!
Deze actie loopt alleen op en tijdens Cannabis Bevrijdingsdag 2010 op 8 mei, locatie Westerpark, Amsterdam. Zorg dat je er bent om aan de Cannaquiz mee te doen, wie weet eindig je naast een zwembad met een wietblad mozaïek op de bodem, met een lekker slokje, hapje en rokertje onder handbereik… La buena vida!”CBD_2010_flyer2DCLama

Klik hier voor meer informatie over de actie op coffeeshopstaking.nl

Klik hier voor de website van Cannabis Bevrijdingsdag

Zie ook: Line-up Cannabis Bevrijdingsdag compleet!

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.