CDA doet tóch mee aan Cannabis Tribunaal

  • SHARE:
  • Tweet this

April 28th, 2010 | 16:52
Door webmaster

Madeleine van Toorenburg, Tweede Kamerlid voor het CDA, doet mee aan het slotdebat van het Cannabis Tribunaal op maandag 3 mei. Daarmee komt het aantal deelnemende politieke partijen op zes.

Madeleine van Toorenburg

Madeleine van Toorenburg

Eerder bedankte CDA-drugswoordvoerder Cisca Joldersma voor de uitnodiging opnieuw mee te doen aan het Cannabis Tribunaal. Madeleine van Toorenburg studeerde rechten in Utrecht en Europees en Internationaal Recht in Londen. Sinds 1 maart 2007 is zij lid van de Tweede Kamer fractie van het CDA.

Het slotdebat vindt plaats tussen 15.00 en 17.00 en wordt voorgezeten door voormalig Kamervoorzitter Frans Weisglas. Zeker nu het CDA ook acte de présence geeft kan de discussie in Dudok beschouwd worden als alternatief voor het vaak uitgestelde Hoofdlijnendebat Drugsbeleid. Vanwege de val van het Kabinet Balkenende IV heeft dit debat nooit plaatsgevonden.

De locatie van het Cannabis Tribunaal 2010: studio Dudok in Den Haag

De locatie van het Cannabis Tribunaal 2010: studio Dudok in Den Haag

Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar voor publiek, maar het Cannabis Tribunaal is de hele dag live te volgen via internet.

Ga voor het volledige programma en alle sprekers naar de officiële website van het Cannabis Tribunaal 2010.

canna-tribunaal-banner-468x60

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.