Logboek VOC april: tijd voor actie!

  • SHARE:
  • Tweet this

April 13th, 2010 | 17:16
Door webmaster

Nu online: het VOC Logboek van april 2010, het maandelijkse kijkje in de keuken van de Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod, uit maandblad EssensiE.

Logboek_VOC_april_2010_TijdHet Logboek VOC verschijnt sinds mei 2009 elke maand in ‘Geestverruimend & tuinbewust maandblad’ EssensiE. Op de VOC website zijn alle elf tot nu toe verschenen afleveringen in PDF formaat beschikbaar.

Klik hier voor een PDF van het logboek van april: Tijd voor actie!

Klik hier voor een overzicht van alle afleveringen.

Met dank aan uitgeverij EssensiE, Haarlem.

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.