Cannabis Bevrijdingsdag 2010: vrijwilligers gezocht!

De VOC is volop bezig met de voorbereidingen van Cannabis Bevrijdingsdag op zaterdag 8 mei in het Westerpark in Amsterdam. We doen er alles aan om er dit jaar een onvergetelijk feest van te maken. En daarbij kunnen we best wat hulp gebruiken…

cannabisbevrijdingsdag logo01

Op dit moment wordt onderhandeld met bands en sprekers, onder wie een paar heel bekende… Binnenkort worden de eerste namen bekend gemaakt. De nieuwe locatie, Cultuurpark Westergasfabriek, biedt volop ruimte en faciliteiten. Er komt een grote hennep/cannabismarkt, vrolijke attracties en een Cannabis Filmfestival in het Ketelhuis. Allemaal gratis!

De bedoeling is dat we een zo massaal en positief mogelijk tegengeluid laten horen: een viering van onze cannabiscultuur in al haar verscheidenheid.VOC_kaart_01_klein

Om de dag tot een succes te maken zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons productieteam willen versterken. Dus: heb je zin om je actief in te zetten op 8 mei, laat het ons dan weten via een mailtje aan info@voc-nederland.org met als onderwerp ‘Vrijwilliger Cannabis Bevrijdingsdag 2010’.

Houd de VOC-Blog in de gaten voor updates of kijk op www.cannabisbevrijdingsdag.org

Nu al toegezegd: Surya & Pharao!

Cannabis Bevrijdingsdag
Zaterdag 8 mei 2010
12.00 – 20.00 uur
Westerpark, Amsterdam

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*