Blowen met Boris

‘Waarom heeft D66 zo’n succes?’ vraagt De Pers zich af. Het antwoord: ‘Jammer voor Boris, maar het is vooral Alexander Pechtold.’ Ik waag dit te betwijfelen. Er is geen landelijke politicus die zich zo actief en zichtbaar inzet voor een beter cannabisbeleid als Boris van der Ham. Reken maar dat dit stemmen oplevert bij de honderdduizenden Nederlanders die graag een jointje roken en met lede ogen aanzien hoe de kabinetten Balkenende ons traditioneel tolerante drugsbeleid kapot hebben gemaakt. In veel coffeeshops hangen op dit moment posters met een cannabisvriendelijk stemadvies. D66 staat hoog op die posters en de partij eindigde op nummer 1 van de stemwijzer van blowersmaandblad EssensiE. Met dank aan Boris van der Ham.

Derrick Bergman, Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod

(gepubliceerd in De Pers, 2 maart 2010)

Terug naar VOC in de pers

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*