Vanavond: het grote Pauw & Witteman softdrugs debat

Woensdagavond 24 februari staat de uitzending van Pauw & Witteman helemaal in het teken van soft drugs. Te gast zijn o.a. Willem Panders (Platform Cannabis Nederland) en de Amsterdamse burgemeester Job Cohen.

pauw_en_witteman1De uitzending van ‘het grote softdrugs debat’ begint om 22.50 uur op Nederland 2. Naast Panders en Cohen zijn te gast: Tweede Kamerleden Lea Bouwmeester (PvdA) en Cisca Joldersma (CDA),  Max Daniel van de Taskforce Aanpak Georganiseerde Hennepteelt en het bestuur van de Vereniging Voor Cannabis Consumenten: Rowena Huijbregts, Tom Selevsek en Daniël Vrolijk. Via de ‘Hollands Humeur’-website van de Volkskrant en Pauw & Witteman kunnen vragen gesteld worden. Vanaf 23.50 uur gaat het debat op internet verder, via deze livestream.

Zie ook de website en de Twitter-pagina van P&W.

Comments (2)

 • Grumbit 25/02/2010 at 2:32 am Reply

  Wat een gedraai allemaal weer !
  ennuh die VVCC heeft wel een betere woordvoerdster nodig i.m.o.

 • Nout van Deijck 25/02/2010 at 12:00 pm Reply

  Ik heb het drugsdebat gezien, het was erg interessant moet ik zeggen.
  Job Cohen zei een aantal sterke dingen!
  Groet

Leave Your Comment

Your email address will not be published.*