Vanavond: het grote Pauw & Witteman softdrugs debat

  • SHARE:
  • Tweet this

February 24th, 2010 | 01:20
Door webmaster

Woensdagavond 24 februari staat de uitzending van Pauw & Witteman helemaal in het teken van soft drugs. Te gast zijn o.a. Willem Panders (Platform Cannabis Nederland) en de Amsterdamse burgemeester Job Cohen.

pauw_en_witteman1De uitzending van ‘het grote softdrugs debat’ begint om 22.50 uur op Nederland 2. Naast Panders en Cohen zijn te gast: Tweede Kamerleden Lea Bouwmeester (PvdA) en Cisca Joldersma (CDA),  Max Daniel van de Taskforce Aanpak Georganiseerde Hennepteelt en het bestuur van de Vereniging Voor Cannabis Consumenten: Rowena Huijbregts, Tom Selevsek en Daniël Vrolijk. Via de ‘Hollands Humeur’-website van de Volkskrant en Pauw & Witteman kunnen vragen gesteld worden. Vanaf 23.50 uur gaat het debat op internet verder, via deze livestream.

Zie ook de website en de Twitter-pagina van P&W.

De VOC Blog

Welkom bij het VOC, dé koepel van alle organisaties en individuen in Nederland die gekant zijn tegen het verbod op cannabis. Repressie is dure en contraproductieve symboolpolitiek. Wereldwijd vindt het Nederlandse beleid van decriminalisering steeds meer weerklank. Het is tijd voor de volgende stap: cannabis uit de strafwet.